Politica de securitate

S.C. BOB TRADE INTERNATIONAL  S.R.L., administratorul acestui magazin online, www.bysally.ro,  este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sub nr.0019094/27.09.2013.

 Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. BOB TRADE INTERNATIONAL S.R.L.  pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele si serviciile oferite de S.C. BOB TRADE INTERNATIONAL  S.R.L. (www.bysally.ro ), va rugam sa introduceti adresa dvs de e-mail la rubrica “Newsletter”. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea.

 Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

 Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale, S.C. BOB TRADE INTERNATIONAL S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. BOB TRADE INTERNATIONAL S.R.L. ( www.bysally.ro) .

 Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

S.C. BOB TRADE INTERNATIONAL S.R.L. (www.bysally.ro) se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@bysally.ro ,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

 S.C. BOB TRADE INTERNATIONAL S.R.L.  certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

   a.  dreptul de a cere  sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

 b. dreptul de a cere sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

 c. dreptul de a cere sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale; 

d. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

 In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane, S.C. BOB TRADE INTERNATIONAL S.R.L. ( www.bysally.ro) si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

  Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. BOB TRADE INTERNATIONAL S.R.L.  sau pe serverele Romcard SA.

  In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.